sprinttisuunnistaja

Tuomo Mäkelä

Seuraa minua Twitterissä: @tuomomakela
Alkusivu - Harjoittelu - Jutut - Keskustelu - Linkit

Ilmestymisaikataulu

[ mäksä :: 2.12.2008 ]

Olen palannut, jos koskaan poissa olinkaan. Tai riippuu mistä poissa. Viikonloppuna olin esimerkiksi Somerolla, jonka voisi sanoa olevan varsin poissa ainakin sivistyksestä. Meillä oli siellä leiri.

Leirillä oli myös kaveri, jota pojat sanoivat Dimaksi. Voitti keväällä Euroopan mestaruuden. Ja sitten leirillä oli myös toinen kaveri, jota pojat sanoivat Lasseksi. Hän ei ole voittanut Euroopan mestaruutta vielä, mutta pääsi silti Diman kanssa Salon Seudun Sanomiin.

Minä en päässyt lehteen ja tästä harmistuneena tein itselleni ilmestymisaikataulun kyseiseen julkaisuun. Aikataulu ajoittuu ensi kevääseen:

- 20.4.
- 25.5.
- 1.6.
- 15.6.

Otsikoita en ole vielä hahmotellut, mutta aiheet ovat seuraavat: Tiomila, SM-erikoispitkä, SM-sprintti ja Jukolan viesti. Jos jommassakummassa suurviestissä olisimme viiden parhaan joukossa ja toisesta SM-kilpailusta ottaisin mitalin, niin sen jälkeen olisin varmasti erittäin tyytyväinen itseeni.

Jokerina ensi keväässä ovat PM-kilpailut, mutta olen välttänyt niiden ajattelemista, koska olen huomannut asian liiallisen pohtimisen lannistavan hyvin nousu-uralla olevaa motivaatiota. Jukolan jälkeistä aikaa olen ajatellut vielä vähemmän, enkä oikeastaan ole nähnyt mitään syytä tehdä sitä vielä moneen hetkeen.

Lisätietoja vahvistuksista voi käydä lukemassa Ankkurin sivuilta.


Kommentoi


Näin sitä lehteä lukematta tulee kirjoiteltua, kun niin luulin tietäväni...

mäksä - 2.12.2008 klo 20.23


Kyllä sunkin nimi oli lehdessä.. ;)

saivartelija - 2.12.2008 klo 18.54