sprinttisuunnistaja

Tuomo Mäkelä

Seuraa minua Twitterissä: @tuomomakela
Alkusivu - Harjoittelu - Jutut - Keskustelu - Linkit

Välähdyksiä Retale Campilta

[ mäksä :: 2.2.2003 ]

Viikonloppu kului Vantaan Myyrmäessä. Seuraavassa otteita leirin tapahtumista.

Perjantai 31.1.2003

11.13 Seison bussipysäkillä. Tuulee inhottavasti ja on kylmä. Pohjoisen puoleista. Bussi saapuu ja hyppään kyytiin.
14.07 Siinä se on, pahamaineinen Malminkartanon mäki. "Ei kai me oikeasti juosta tuonne päälle?" kysyn, mutta Timpa on jo puolivälissä. Juoksen rauhassa, mutta huomaan kävelyn olevan nopeampaa.
16.05 Hannun digikameralle löytyy taas käyttöä, kun SP ja Timpa pullistelevat lihaksiaan. Sinänsä hyvä, että Timpan ylävartalon lihasmassalle löytyy jotain käyttöä myös suunnistuspiireissä.
16.47 Hannu yrittää kiteyttää leirin olemusta: paskanjauhamista ja reenaamista. Sitähän se on. SP miettii lenkille lähtöä, tänään kerta saa riittää.
19.50 Tulemme Timpan kanssa lenkiltä. SP ja Ema ovat olleet illalla tv:ssä kädet pystyssä. Hannu on ilman paitaa ja leuhkii hauiksillaan. On kuulemma isompi kuin Timpan. Lopulta pojat vääntävät kättä. Epärehellisen kamppailun voittaa Timpa.
21.31 Myyrmäkeen on saatu aikaiseksi kunnon alppimaja. Sivutuotteena kehittyvään hajuun alkaa vähitellen tottua.

Lauantai 1.2.2003

8.55 Istumme Hannun kanssa Jetassa. Ulkona on pakkasta yli 20 astetta ja Jetta on ollut yön kylmillään. "Monennella lähtee?" Hannu kyselee. Kiinnostukseni maastolenkkiä kohtaan on alhaalla ja vastaan: "Ei lähde." Hannu veikkaa kuudetta. Jetta yrittää parantaa mainettaan ja starttaa jo kolmannella. Siis tänään Kattilajärvellä kaksi tuntia.
11.08 Palaamme SP:n kanssa autolle. Varpaat ovat jäässä. Nastarit olivat virhe. Vaihdamme lenkkarit jalkaan ja jatkamme matkaa.
12.06 Polkulla ei ole tallottu ja edessä on taas umpihankea. Jätin muut puoli tuntia aiemmin, kun lumihangessa juokseminen lenkkareilla ei napannut. Omaehtoisesti tehtynä tämä tuntuu paljon mielyttävämmältä.
14.37 Katselen amatöörinä vierestä, kun Timpa ja Hannu poimivat varmoin ottein kolme pulloa punaviiniä koriin.
14.59 Naudan ulkofile ottaa voiton sisäfileestä. Kilohinnalla oli vaikutusta päätökseen.
18.05 SP yrittää olla kohtelias ja kyselee Hannulta onko vauhti sopivaa. Hannun on pakko myöntää, ettei hän ole aivan näin kovaa tottunut pk-lenkkejä juoksemaan. En ole minäkään, mutta tämä on hauskaa.
18.57 Leppis heittää kamat sisään ja painumme saunaan. Vähänen hoitaa mäyräkoiran. Ei ole pelkoa, että hän unohtaisi.
20.14 Pannukakkutaikina jääkaappiin. "Ei kurkita", Leppis komentaa, kun yritän hahmottaa huomisen radan profiilia. Nälkä kehittyy hyvää vauhtia.
20.36 SP näyttää Teoksen toisen osan. Aika erilainen kuin ensimmäinen, muttei huono. Ehkä vähän hidastempoisempi, eikä niin pohdiskeleva.
21.15 Vihdoin ruoka on pöydässä. Siis alkuruoka. Täydellistä...
23.17 Viisi pulloa viiniä ja mäyräkoira kuuteen pekkaan. Olo on raukea. Polarin fit test näyttää 59:ä. Kunnossa ollaan, ei hätää.

Sunnuntai 2.2.2003

11.04 Yhteislähdön aika Pirttimäessä. Viivalla ovat minä, Ema, Hannu, Timpa, SP ja Mähönen.
11.22 Eiku. Teen vajaan minuutin virheen toisella perhosella. Näen SP:n, hän on todellisuudessa yli minuutin edellä.
11.39 Mähönen ja Ema tulevat vastaan. Lumihanki pistää hapottamaan. Päättelen jäljistä, että myös S-P on edellä. Peukut pystyyn ja suoraan, toivottavasti pikkupolutkin olisi tallottu.
12.05 Saavun autolle. SP, Mähönen, Ema ja Hannu ovat jo tulleet. SP oli nopein, Mähönen toinen ja Hannu keskeytti. Kovaa touhua lumessa juoksu. Harmi, että jouduin vetämään suurimman osan yksin.
13.06 Lapioin makaronilaatikon suuhun. Pojat lähtevät heselle, minä Espooseen. Hei, moi, nähdään... varmaan sitten kevätyössä.


Ei kommentteja    ::    Kommentoi