sprinttisuunnistaja

Tuomo Mäkelä

Seuraa minua Twitterissä: @tuomomakela
Alkusivu - Harjoittelu - Jutut - Keskustelu - Linkit

Joukkueen huoltaja vai Shevchenko

[ mäksä :: 30.5.2003 ]

Keksiviikkoiltana mestareiden liigan finaalissa miljoonien eurojen miehet ottivat yhteen pilkkukisassa. Buffon ja Dida pystyivät torjumaan puolet vedoista, kun moni laukaus suuntautui lähes keskelle maalia. Maalaisjärjellä ajateltuna ei luulisi, että tuon tason kaverille olisi vaikeaa sijoittaa palloa yhdestätoista metristä maaliin.

Kyse on paineista kuten Rautianenkin selitti. Harjoituksissa joukkueen huoltajatkin pistäisivät palloja varmasti maaliin, mutta kauden tärkeimmässä ottelussa se ei onnistunut monelta tähtipelaajaltakaan.

Keski-Pohjanmaa viestissä pääsin maastoon yli kymmenen minuuttia kärjen perään. Viesti taso oli mitä oli ja sain tuuppailla radan miltei yksin. Olin se joukkueen huoltaja. Pistin pallon maaliin. Onnistumisellani ei ollut suurtakaan merkitystä joukkueelle, minulle sentään oli.

Mutta entä jos olisinkin saanut leikkiä Shevchenkoa ja päässyt kärjessä metsään. Olisinko silloinkin onnistunut? Pystynyt juoksemaan rennon juoksun ja tuulettelemaan loppuviitoisuksella voittajana?

Sitä emme saa koskaan tietää. Mutta jos saa valita, niin kuka oikeasti haluaa olla joukkueen huoltaja?

Keski-Pohjanmaa viestin tulokset


Ei kommentteja    ::    Kommentoi