sprinttisuunnistaja

Tuomo Mäkelä

Seuraa minua Twitterissä: @tuomomakela
Alkusivu - Harjoittelu - Jutut - Keskustelu - Linkit

Sählyä ja lumihankea

[ mäksä :: 25.11.2002 ]

Viime viikko tuli otettua rauhallisemmin, vaikka määrää tuli lähes kymmenen tuntia. Juoksin tavallista vähemmän, mutta silti lenkille lähteminen tuntui vaikealta. Pelkkä palautuminen ei näytä riittävän omaksi harjoittelun tavoitteeksi.

Viikon ehdottomana kruununa oli KeparDI:n sählyturnaus. Hauskaa oli ja pelitkin sujuivat hyvin. Sijoitus kahdeksan joukossa oli parasta mihin Suunta Huipulta on historiansa aikana pystynyt. Alkusarjassa olimme suvereeneja, mutta ennen jatkopelejä joukkueemme koki ratkaisevan menetyksen, kun kaksi avainpelaajaa Kinnin Saila ja Pietilän Tapsa joutuivat jättämään turnauksen. Heidän jättämäänsä aukkoa eivät hankitut vahvistukset (pahoittelen asiavirhettä) pystyneet korvaamaan. Puolivälierässä jouduimme lopulta myöntämään Kalevan Rastin paremmaksi. Onnittelut heille, valitettavasti pelaavalla miehistöllä emme pystyneet tarjoamaan edes kunnon vastusta.

Sunnuntaina ei lauantai-illan annettu painaa. 2.45 hämäläisessä korpimaastossa polviin asti lumihangessa. Itse olin asennoitunut parin tunnin maastolenkkiin juosten, mutta lumimäärä muutti suunnitelmat. Etukäteen en yhtään osannut aavistaa, että Tampereen korkeudella voisi olla noin paljon lunta marraskuussa. Rannikolla kun tuollaisia lumimääriä nähdään korkeintaan kevään kansallisissa.


Ei kommentteja    ::    Kommentoi