sprinttisuunnistaja

Tuomo Mäkelä

Seuraa minua Twitterissä: @tuomomakela
Alkusivu - Harjoittelu - Jutut - Keskustelu - Linkit

Pari uutta jalkavaivaa

[ mäksä :: 26.12.2009 23:33 ]   
Alan olla sitä mieltä, että näillä keleillä ei kenenkään pitäisi harrastaa juoksemista. Siitä ei tule kuin paha mieli. Ja mahdollisesti pari uutta jalkavaivaa.

Matkatessani Saloon joulunviettoon jätin kiltisti kaikki nastarit Turkuun, jotta en olisi erehtynyt kipeällä jalalla suunnistustamaan. Tämä ratkaisu johti siihen, että valikoidessani joulupäivän aamuna sovimpia jalkineita tarunhohtoiselle Uskelan mäkivetoreitille, laitoin jalkaani puhkijuostut nastarit. Ensin sain rakon kantapään syrjään ja mukavampaa juoksuasentoa hakiessani nilkan kipeäksi. Tarkempi diagnoosi on tekemättä, mutta juokseminen tasaisella ei satu. Balettitanssia taas en uskaltaisi kokeilla. Toisaalta, en uskaltaisi muutenkaan.

Tänään tapaninpäivänä tahkotessani lumipyryssä huonosti aurattuja teitä sain aiemman jalkavaivani siirrettyä oikeasta jalasta vasempaan. Tästä en ole erityisen huolissani, koska toisestakin jalasta vaiva on talttunut. Ilmeisesti lenkkeilyä liukkailla keleillä on oikeasti rajoitettava. Koskas olinkaan sinne Espanjaan lähdössä..?
<< Harjoittelun makuun
Ja tähän väliin pari lepopäivää >>