sprinttisuunnistaja

Tuomo Mäkelä

Seuraa minua Twitterissä: @tuomomakela
Alkusivu - Harjoittelu - Jutut - Keskustelu - Linkit

Kirje joulupukille, osa 2

[ mäksä :: 24.2.2003 ]

Mä olen vähän pettynyt. Ei ole vasausta kuulunut. Saaaatanaaa! Mutta eivätpä ole toiveetkaan toivotulla tavalla toteutuneet. Seuran jätkiin uskoa vielä riittää, mutta talvi oli syvältä ja poikittain.

Oli. Siihen on pakko uskoa. Ensin pakkanen paukkui vähän väliä kahtakymppiä ja sitten sää pyöri nollassa ja pyörätiet olivat peilijäässä.

Saisi sataa. Lumet sulaisivat ja pääsisi suunnistamaan. Polte alkaa jo tuntua.

Ei etelänleiriä edessä

Nyt kuuluisi kesämiehen lähteä etelään. Mutta minä en lähde, vaikka ainakin nyt tekisi vähän mieli. Ei vaan ole sopivaa matkaa tarttunut kouraan.

Sinänsä minä en usko, että viikon leiristä etelässä on juurikaan todellista hyötyä. Suurimman hyödyn voi saada suunnistuspuolelle, kun tuntumaa pääsee hakemaan jo hyvissä ajoin. Kahden viikon leiristä voi saada hyötyä myös fyysiselle puolelle. Kahteen viikkoon saa paremmin mahtumaan ehjän kokonaisuuden.

Tärkeintä etelän leirissä on kuitenkin leiri itse. Ei ole stressiä koulusta, ei mistään. Voi nauttia harjoittelusta ja elämästä. Motivaatio on rajaton.

Minulla motukkaa vielä riittää. Olosuhteet ovat maastoja lukuunottamatta kunnossa. Kai minä pärjään ilman etelän aurinkoakin.


Ei kommentteja    ::    Kommentoi