sprinttisuunnistaja

Tuomo Mäkelä

Seuraa minua Twitterissä: @tuomomakela
Alkusivu - Harjoittelu - Jutut - Keskustelu - Linkit

Saaristorastit onnistuneesti

[ mäksä :: 4.5.2003 ]

[alku ja loppu, 237kt] 12,5 kilometriä ja kaksi minuuttia virhettä, toisin sanoen 10 sekuntia kilometrillä. Se on hyvin, ainakin minulta, vaikka vertailukohdaksi ei otettaisikaan kauden aikaisempia kilpailuja.

[keskiosa, 242kt] Eroa kärkikaksikkoon, Samiin ja J-P:seen kertyi lähes kolme minuuttia. Se vähän harmittaa. Mutta tosiasiat on pakko myöntää: jäin raskailla osuuksilla vauhdissa, sujuvuudessa tasaisesti ja täsmällisyydessä silloin tällöin. Tappiosekunteja tulee parhaille vääjäämättä, mutta siihen ei kannata nyt ajatuksia tuhlata.

Olennaisia ovat edelleen virheet. Jos ne saa minimoitua, niin tulos on paras mahdollinen, mitä ikinä se tarkoittaakin. Tänäänkin virheitä tuli ajallisesti liikaa. Etenkin puolentoista minuutin virhe ysillä jäi kaivelemaan. Pieni ajatuksen herpaantuminen ennen rastiottoa ja tämän jälkeen ympyrässä saikin tovin arpoa omaa sijaintia.

Kokonaisuutena kilpailuun olen tyytyväinen. Näin olen sopinut itseni kanssa. Onnistuminen alla on taas helpompi lähteä seuraaviin kilpailuihin.

Saaristorastien tulokset ja väliajat.


Ei kommentteja    ::    Kommentoi