sprinttisuunnistaja

Tuomo Mäkelä

Seuraa minua Twitterissä: @tuomomakela
Alkusivu - Harjoittelu - Jutut - Keskustelu - Linkit

Viivan alta

[ mäksä :: 10.8.2004 ]

0,16 pistettä ja 2 sijaa online-rankilla erottivat minut ja Torpon Lassen. Torpon alle vedettiin punainen viiva ja alapuolelle jääneet saivat siirtää katseensa MM-katsastuksista AM-kilpailuihin. Vähän harmittaa. Alunperin en uskonut, että 60. sija riittäisi katsastuspaikkaan, mutta kun viime viikon lopussa huomasin monen nimen puuttuvat ilmoittautuneiden joukosta aloin elätellä toiveita. Mutta kun lähtölistoista löytyi alle 50 riviä, niin omaa nimeä ei niihin saatu mahtumaan.

Hieman ihmetyttää, miksi katsastuksiin valittiin niin vähän kilpailijoita. Korulauseista huolimatta katsastuksissa tarkkaillaan vain kourallista urheilijoita. Tuntuu yhdentekevältä, kuinka monta nastariparia päästetään polkemaan uria katsastettaville. Katsastukset ovat kauden parhaita kilpailuja, parhaita paikkoja hakea kokemusta. Miksei nuorille urheilijoille anneta mahdollisuutta tämän kokemuksen kartuttamiseen? Ai niin unohdin, Huhtasen Juha-Matillehan tämä kunnia suotiin. Ja milläköhän näytöillä? Tuskin ainakaan tämän vuotisilla.

Voihan olla, että sprintin televisioinnillakin on osuutensa asioihin. Ja toisaalta jos tarkkailtavia urheilijoita on vain kourallinen, niin yhtä hyvin katsastuksiin voitaisiin valita vain 20 kilpailijaa, jopa vähemmän. Mutta sehän ei tietystikään olisi enää korrektia.

Valinnat on tehty ja nimet lähtölistoihin kirjoitettu. Parempi kääntää katseet eteenpäin. Kisoja juostaan muuallakin. Turhia murehtimalla alkaa vain harmittaa enemmän.


Ei kommentteja    ::    Kommentoi