sprinttisuunnistaja

Tuomo Mäkelä

Seuraa minua Twitterissä: @tuomomakela
Alkusivu - Harjoittelu - Jutut - Keskustelu - Linkit

Harjoittelun makuun

[ mäksä :: 23.12.2009 19:35 ]   
Olen yrittänyt taas harjoitella ja jalan puolesta myös pystynyt. Kelit ovat taas olleet melko hanurista. Ei siksi, että olisi pakkasta (eihän nyt edes ole), mutta siksi että on lunta. Tulkoon sitten kunnon talvi ja sellaiset ladut, että minäkin saan pertsan sukset pitämään. Sitten alan hiihtää ja heitän hyvästit kevätkunnolle.

Vaivannut jalkaterä on toiminut hyvin ja aika paljon siihen on alkuviikosta kertynyt rasitusta. Ensin maanantaina tein loikkia, tiistaina pitkää kovaa lipsuvalla pohjalla ja vielä illalla luisteluhiihtoa. Saattoihan jalka ollakin silloin illalla taas vähän hellänä. Pitkiä lenkkejä en ole vielä juossut, vaikka todennäköisesti hyvin voisinkin, koska hidas juoksu ei vammakohtaa oikeastaan rasita.

Lueskelin tuossa joku päivä Heikkisen Matin haastattelua, jossa hän sanoi hiihtäessä miettivänsä aina vain hiihtämistä ja tekniikkaa, koska jokainen väärä liike vie tekniikkaa huonompaa suuntaan. Minä taas mietin tiistaina, kun lumisilla teillä kovaa pyristelin, että kuinkahan monta oikeaa liikettä tein. Onneksi olen suunnistaja, niin saatoin uskotella, ettei tekniikalla ole väliä. Kulkua se ei silti tuonut, eikä harmistusta poistanut.
<< Takaisin oikeaan harjoitteluun
Pari uutta jalkavaivaa >>