sprinttisuunnistaja

Tuomo Mäkelä

Seuraa minua Twitterissä: @tuomomakela
Alkusivu - Harjoittelu - Jutut - Keskustelu - Linkit

Maailman huonoin knock out -sprintteri

[ mäksä :: 4.9.2012 23:00 ]   
Ensi alkuun sananen Nordic Tourin toisesta osakisasta eli Oslon keskimatkasta. Tavoite ennen Touria oli alle minuutti per kilometri kärkeen. Olin jo hautaamassa haavetta mallisuunnistuksen myötä, mutta maasto oli parempaa ja tavoite täyttyi puolen minuutin marginaalilla. Vielä kun kylkeen tuli tunnetun taitomiehen Hannu Airilan päänahka, niin jopas tuntuu makoisalta!

Tänään päästin oman leipälajini pariin eli ruotsalaiseen sprinttitunnelmaan. Aamupäivästä ylipitkä karsinta. Meni ihan ok, eli ei isoja virheitä, mutta ei mitään täydellistä tekemistäkään. Lopussa olisi voinut jaksaa puristaa vielä paremminkin, mutta pieni hyytyminen ei yllätä, kun yleensä 15 minuutin kisatkin ovat liian pitkiä. Suorituksella irtosi 11. sija, mihin olen ihan tyytyväinen.

Pudotussprintissä oli järjestäjille ilmeisesti tullut hieman paha mieli, kun kiertueella juostaan niin monta sprinttiä ja laittoivat lähimpään mäkeen niin vaikeat perhoset kuin vain tekemällä sai tehtyä (olihan se toki lähiömetsää). En luonnollisestikaan osannut, vaan vedin väärälle perhoselle. Vielä kun leimasin väärällä keskusrastilla, niin jouduin kiertämään toisen perhosen kahdesti. Jämsän hylkäykset tuoreessa muistissa keskeytystä en harkinnutkaan. Kisasta jäi aika paljon hampaankoloon. Minulla ei ole mitään keskimatkaa vastaan, mutta jos juostaan sprinttiä, niin kyllä se sitten saisi olla myös sprinttiä.
<< Ja siellä oli mäki
Kajaanista top 10 sijoitus >>